perkhidmatan

Basic Facial

Sangat sesuai untuk rawatan muka pertama anda. Pakej rawatan muka asas menumpukan kepada membersih dan mengelupas di samping urutan muka dan masker. Kulit anda akan rasa bersih dan segar pada sesi akhir.

Deluxe Facial

Rawatan muka kami yang paling popular ini menggunakan serum, esen atau penjagaan kulit intensif untuk menghidrat lapisan dalam kulit dengan berkesan agar wajah kelihatan lebih cerah dan muda.

Luxury Facial

Nikmati belaian kemewahan untuk kulit wajah yang cerah berseri. Rawatan muka yang berkesan ini akan menyubur dan meremajakan kulit anda dengan rangkaian produk yang sangat berkesan. Sesuai untuk janji temu istimewa.

Makeup Nikah

Makeup kami tidak menggunakan bulu mata palsu. Sangat sesuai untuk mereka yang sukakan sentuhan yang tampak semulajadi dan segar. Tambahan pula, kening tidak akan dicukur.

Pakej Facial & Makeup

Pakej ini sangat sesuai untuk majlis pertunangan, nikah dan walimah. Alami muka yang bersih dan berseri. Pada masa yang sama, anda akan mendapat sentuhan makeup yang cantik dan semulajadi.

Kelas Kecantikan

Kami menawarkan kelas facial atau kelas makeup. Anda boleh pilih untuk menghadiri kelas secara beramai-ramai atau kelas yang lebih tertumpu yakni kelas personal. Tunjuk ajar akan diberi secara berterusan dari asas pengetahuan produk bertaraf antarabangsa, hingga ke teknik pemasaran.

Book an appointment now

Pakej pengantin terbaik

You can highlight a special service here. This can then be bifurcated into smaller steps or parts as done below. Describe it here.

Number 1 Icon
Facial

Anda boleh pilih sama ada "Basic Facial" atau "Deluxe Facial". Sangat bagus untuk menaikkan seri wajah pengantin. Katakan "selamat tinggal" pada wajah yang kusam!

Number 2 Icon
Make up

Anda akan mendapat sentuhan yang cantik tanpa bantuan bulu mata palsu, dan semestinya kening anda selamat dari proses cukur.

Number 3 Icon
Kami Siapkan Pengantin

Kami akan siapkan pengantin tanpa caj tambahan. Semuanya adalah secara percuma! Siapkan macam mana tu? Setting tudung, veil, crown, semuanya kami tolong. Asalkan semua barang tersedia, insyaAllah semuanya di hujung jari kami.